Υπολογισµός ∆ιατροφικού ∆είκτη υιοθέτησης της Μεσογειακής ∆ιατροφής
Πόσο συχνά καταναλώνετε (µερίδες/µήνα);

1) Μη επεξεργασµένα δηµητριακά (ολικής άλεσης ψωµί, ζυµαρικά, ρύζι, κ.λ.π.)
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

2) Πατάτες
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

3) Φρούτα
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

4) Λαχανικά
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

5) Όσπρια
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

6) Ψάρι
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

7) Κόκκινο κρέας και προϊόντα του
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

8) Πουλερικά
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

9) Γαλακτοκοµικά προϊόντα πλήρη σε λιπαρά (τυρί, γιαούρτι, γάλα)
Ποτέ 1-4 5-8 9-12 13-18 >18 (µερίδες/µήνα)

10) Χρήση ελαιόλαδου στο µαγείρεµα (φορές ανά εβδοµάδα)
Ποτέ Σπάνια <1 1-3 3-5 Κάθε µέρα (φορές ανά εβδοµάδα)

11) Αλκοολούχα ποτά (ml/ηµέρα, 100 ml = 12 g οινοπνεύµατος)
<300 300 400 500 600 >700 ή καθόλου (ml/ηµέρα)


Ελλιπείς απαντήσεις: Παρακαλώ απαντήστε και στις 10 ερωτήσεις!


0 - 0 1 - 0 2 - 0 3 - 0 4 - 0 5 - 0 # απαντήσεων: /10