Υπολογισµός ∆ιατροφικού ∆είκτη υιοθέτησης της Μεσογειακής ∆ιατροφής
Πόσο συχνά καταναλώνετε (µερίδες/µήνα);
1) Μη επεξεργασµένα δηµητριακά (ολικής άλεσης ψωµί, ζυµαρικά, ρύζι, κ.λ.π.)
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
2) Πατάτες
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
3) Φρούτα
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
4) Λαχανικά
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
5) Όσπρια
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
6) Ψάρι
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
7) Κόκκινο κρέας και προϊόντα του
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
8) Πουλερικά
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
9) Γαλακτοκοµικά προϊόντα πλήρη σε λιπαρά (τυρί, γιαούρτι, γάλα)
Ποτέ
1-4
5-8
9-12
13-18
>18
(µερίδες/µήνα)
10) Χρήση ελαιόλαδου στο µαγείρεµα (φορές ανά εβδοµάδα)
Ποτέ
Σπάνια
<1
1-3
3-5
Κάθε µέρα
(φορές ανά εβδοµάδα)
11) Αλκοολούχα ποτά (ml/ηµέρα, 100 ml = 12 g οινοπνεύµατος)
<300
300
400
500
600
>700 ή καθόλου
(ml/ηµέρα)
Ελλιπείς απαντήσεις: Παρακαλώ απαντήστε και στις 10 ερωτήσεις!
∆ιατροφικός ∆είκτης υιοθέτησης της Μεσογειακής ∆ιατροφής:
(
%)
Πόσο κοντά στη Μεσογειακή διατροφή είστε;
Εκτίµηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου:
Εκτίµηση Καρδιαγγειακού Κινδύνου:
0 -
0
1 -
0
2 -
0
3 -
0
4 -
0
5 -
0
# απαντήσεων:
/10